Vi på Grossistgruppen har en lång erfarenhet av att leverera högkvalitativa tjänster och produkter till sjöfartsrederier runt om i Norden. Vi är stolta över vår pålitliga service och effektiva logistik som har hjälpt till att hålla många av våra kunder igång smidigt och utan avbrott..

Vi är också engagerade i att erbjuda konkurrenskraftiga priser och kostnadseffektiva lösningar för våra kunder. Våra högkvalitativa produkter och tjänster till rimliga kostnader hjälper till att säkerställa att våra kunder kan fortsätta att vara konkurrenskraftiga på marknaden.

Vår passion för kvalitet och säkerhet står i linje med de höga standarder som efterfrågas inom sjöfartsindustrin. Vi ser till att leverera högkvalitativa produkter och tjänster och arbetar alltid för att säkerställa att de uppfyller de senaste säkerhetsstandarderna och reglerna inom branschen.

Med våra tillgängliga och snabba svarstider, tillsammans med vår höga tillgänglighet, kan vi leverera varor och tjänster i rätt tid och med kort varsel. Vi är dedikerade till att ge våra kunder den bästa servicen möjlig.

Vare sig det handlar om logistiklösningar, förvaring av gods, akuta leveranser eller hämtningar så är ni alltid välkomna att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från er!